Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af marcus, d. 29-12-2018
Мы христианская организация, созданная для помощи людям, уждающимся финансовой помощи. Поэтому, если у вас возникли финансовые трудности или у вас возникли финансовые затруднения, и вам нужны средства, чтобы начать свой собственный бизнес, оплатить свои счета, свяжитесь с нами сейчас, мы предлагаем все виды кредитов здесь, мы предлагаем 3% -ый кредит в Du kan ikke være sikker på, at du kan få besked om, at du ikke har noget at vide om dette: ckf53744@gmail.com

3% afleveringsprisen er ikke nødvendigvis tilfældet


E-mail:
Skrevet af kevinluo, d. 15-09-2016
Super fin hjemmeside du har :-)


Hjemmeside: http://www.kevinluo.dk/gallakjoler-c-6.html
Skrevet af Cajsa, d. 25-03-2016
Smilende er afgjort en af de bedste skønhed retsmidler. Hvis du har en god sans for humor og en god tilgang til livet, det er smukt.


E-mail:
Hjemmeside: http://www.missydresses.dk/festkjoler.html
Skrevet af Lasse, d. 20-12-2015
Hyggeligt at kigge ind forbi jeres hjemmeside. Hørte positivt om jer på Fyns kanter. Rigtig god jul!


Hjemmeside: http://legetoejsbutikker.dk/forside
Skrevet af Christina, d. 22-12-2014
Hej med jer :-)
Super fin og sjov hjemmeside ! Fin detalje med kalenderlyset.

God Jul og godt Nytår


E-mail:
Hjemmeside: www.christinas-dagpleje.dk
Skrevet af Bjarne og Maja , d. 27-09-2014
Kære Kirsten og Birger
Har lige hørt at Birger har rundet de 60 og at i stadig holder jer igang, stort tillykke herfra ❤️ Vi er flyttet til vestfyn og Conrad er blevet storebror til Malte og i det nye år skal han starte i førskole. Vi har lige set de dejlige vidioer på hjemmesiden og mindet en god tid hos jer.
knus fra os 5


E-mail:
Skrevet af Mei Aaen, d. 09-08-2014
Hej Kirsten og Birger,

Jeg starter selv op som privat dagplejer til september i det Nordjyske (Storvorde) og søger derfor inspiration. I har en dejlig hjemmeside. Tak for kigget.


E-mail:
Hjemmeside: www.privat-dagpleje-storvorde.dk
Skrevet af Beate, d. 07-11-2012
Kære Kirsten og Birger

Tusind tak for den fine buket - jeg fik i sidste uge (og undskyld min manglede opdragelse, men blev ved at glemme at jeg ikke havde skrevet tak endnu).

Jeg er bare glad for at I kan bruge legetøjet - for der er jo mange timers god leg i det endnu, og så synes jeg det ville være synd at smide det ud.

I siger bare til når I ikke ønsker mere , men på et tidspunkt når jeg vel også et punkt hvor jeg ikke mere finder legetøj til de mindre børn.

Vi ses knus Beate


Skrevet af Gitte, d. 16-10-2012
Hejsa
Jeg er ejer af det helt nye side www.privatpladsanvisning.dk hvor forældre og privat dagplejer kan tilmelde sig og nemt finde hinanden. Kunne måske være en ide at tilmelde sig hvis du har ledige pladser og lyst. Køre lige nu annoncer over hele landet for at få forældre ind på siden. Men hvis ikke du har lyst ønsker jeg dig og din dagpleje alt held og lykke Mvh Gitte stifteren af pladsanvisning


E-mail:
Hjemmeside: www.privatpladsanvisning.dk
Skrevet af Maja og Bjarne , d. 06-07-2012
Kære Kirsten og Birger

Det er nok ikke helt gået op for Conrad at det var hans sidste dag idag, inden han skal i børnehave? Men det har været det bedste valg vi har taget for Conrad. I har altid været åbne og kærlige og uden tvivl det bedste sted, at være for en dreng med krudt i! tak for en god tid.


E-mail:
Skrevet af Beate, d. 07-02-2012
Kære Kirsten og Birger

Fint indslag i TV Fyn her til aften. Jeg krydser fingre og tæer for at I får lov til at blive - for I har en super dagpleje. Har været super glad for de år I har passet både Sarah og Lucas. Er ked af jeg ikke kendte jer da vi havde Simon i dagpleje - det ville have givet os alle en bedre hverdag.
I står stadig på min to-do liste - så vi skal nok nå at komme op og hilse på og Lucas kan fortælle om børnehaven. Han er vild med hans børnehave. knus Beate


Hjemmeside: x
Skrevet af Mikkelines mor Katrine, d. 08-09-2011
Kære begge to!
Tak for den hjælpsomhed vi har mødt hos jer, i den her lidt svære tid, hvor jeg har kæmpet med en arbejdsskade. I har været utrolig fleksible og søde. Og har givet os både omsorg og smukke blomster. Også tak for det gode arbejde i yder i hverdagen, det er fantastisk at have en datter der bare elsker sine dagpleje forældre og som både er glad for at se jer om morgenen og nogengange slet ikke vil med hjem..
I er noget ganske særligt.
Knus Katrine


E-mail:
Skrevet af Maibritt og Flemming , d. 23-06-2011
Skrevet af Maibritt og Flemming d.23-6-2011.
Nu er Daniel blevet et år,og er blevet passet hos jer siden 1-4-11, har altid en glad dreng med hjem fra dagpleje. Vi er så glade for vi har valgt jer til at passe godt på ham i hverdagen, kan mærke alle børn er glade og trygge hos jer, det giver også vi andre ro, og så er det jo alt andet lige noget lettere selv at tage på job:-)
Tak for jeres måde at være på, en dejlig opstart, og en tryg hverdag for vores lille dreng.


E-mail:
Skrevet af Katrine, d. 03-05-2011
Kære begge to.. Tak for den dejlige modtagelse af vores lille familie, det er så dejligt at mærke den varme atmosfære der er i jeres skønne dagpleje.. Glæder mig over at kunne aflever Mikkeline i jeres trygge hænder når jeg nu skal starte arbejde..
Knus Katrine


E-mail:
Skrevet af ea, d. 28-01-2011
super side


Hjemmeside: http://www.fotografiaarhus.dk

Nyeste kommentarer

04.12 | 21:36

Verdens bedste dagplejefar Birger fik et kæmpe knus idag af Mathias, som netop er stoppet her (startet i børnehave). De varmeste anbefalinger til et trygt sted!

...
15.03 | 20:42

Jeg savner lidt info om Birger - hans uddannelse og erfaring med børn

...
02.03 | 09:16

no, i am afraid that there is no place until August but try Again

...
01.03 | 20:09

Hello ,I looking for me son babysitter . I want to ask do you have free place ?

...